Tokat Barosu Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı.
26.02.2022 17:34:28
        Baromuz tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvamız 26.02.2022 tarihinde başladı.

“ Tokat Barosu Geleneksel Halı Saha Turnuvası nda il merkezi ve ilçelerde görev yapan Avukat, Savcı, Hakim,Adliye Personeli,Avukat Katipleri ve Baro personellerinden oluşturulan 12 takım mücadele edecek.

Turnuva, Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI, Yönetim Kurulu üyemiz Av.Emre DEMİREL , Spor ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu üyesi Av. Hakan ARSLAN  sporcular ve taraftarların katıldığı program ile başladı. Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI; "Turnuvaya çok sayıda meslektaşımız, Hakim ve Savcılarımız katılıyor. Turnuvamızın dostluk ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Turnuvada yarışacak olan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

Turnuva Baro Başkanımız Av. Melih YARDIMCI' nın başlama vuruşu ile start aldı.

26.02.2022 17:34:28