11.02.2014 Tarihinde Düzenlenen Veda Programı
Avukatlık Mesleğinden Geçen 3. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcı adayları Kur’a Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan meslektaşlarımız Ümit ŞAHİN ve Sadullah ATAR, ayrıca askere gidecek olan Avukat Abdullah Samet YILMAZ için Baromuz Sosyal Tesislerinde veda programı düzenlendi.

11 Şubat 2014 Salı günü düzenlenen programa Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız ve aileleri katıldılar.

Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ,Gaziantep Cumhuriyet Savcısı olarak ataması yapılan Ümit ŞAHİN ve İstanbul Hakimi olarak ataması yapılan Sadullah ATAR’ a Baromuzun çalışmalarında yapmış oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederken, yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundular.
12.02.2014 09:27:00