2014-2015 ADLİ YILI DÜZENLENEN PROGRAMLARLA AÇILDI
2014 - 2015 Adli Yılı, 01.09.2014 Pazartesi günü saat 10.00’ da Tokat Adliye Sarayı'nda ve saat 10.30’ da Baromuz Sosyal Tesislerinde düzenlenen programlarla açıldı.

Açılış törenine, Tokat Valisi Cevdet CAN, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İLBAŞ, Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan KAYA, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa YİĞİTSOY, GOP. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay İrfan ÖZCAN, İl Emniyet Müdürü Vekili İsmail ERTUĞRUL, Hakim, Savcılarımız ve Avukat meslektaşlarımız ve adliyenin değişik birimlerinde çalışan adliye personeli ile basın mensupları katıldılar.

Atatürk Büstüne Çelenk sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Maşının okunmasının ardından Cumhuriyet Başsavcısı Hasan KAYA, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa YİĞİTSOY ve Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI’ nın konuşmalarının ardından program, Baro Sosyal tesislerinde düzenlenen kokteylle son buldu.
01.09.2014 17:23:00