Logo
24 Kasım Öğretmenler Günü Buruk Şekilde Kutlandı.
Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü Tokat Barosunun kardeş okul ilan ettiği Pazar Üzümören Ortaokulunda kutlandı.

Tokat Barosunun kardeş okul ilan ettiği Pazar Üzümören Ortaokulunca organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programına, Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI, Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz, çok sayıda meslektaşımız ve yakınları iştirak ettiler.

Törende öğrenciler tarafından gerçekleştirilen şiir dinletileri dinlenildi ve slayt gösterileri izlendi. Daha sonra programda; Eylül ayında kaybettiğimiz Nazan BİLGİLİOĞLU öğretmenin adına Baromuz Avukatlarının sağladığı maddi destek ile yaptırılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü buruk bir tat bırakarak kutlandı.

Vefat eden Nazan BİLGİLİOĞLU'nun kardeşi Av. Hakan ARSLAN ve ailesi; Nazan Öğretmenin hayali olan kütüphanenin hayata geçirilmesindeki Baromuzun duyarlı davranışlarından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirip, Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI'ya teşekkürlerini ilettiler.

Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI kütüphanenin yapımına duyarlılık göstererek maddi katkıda bulunan Tokat Barosu mensubu tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerini iletti.
25.11.2014 08:18:00

RESİM GALERİSİ