ANILARLA TOKAT PROGRAMI DÜZENLENDİ
06.06.2014 tarihinde,tesislerimizde düzenlenen ve konuşmacı olarak eski Bakanlarımızdan sayın Ali Şevki EREK ve sayın Metin GÜRDERE’nin katıldığı programın oturum başkanlığını Av.Behzat DOĞAN yaptı.

Programa Cumhuriyet Başsavcımız sayın Özkan GÜLTEKİN,Baro Başkanımız sayın Av.Faruk BOSTANCI yönetim kurulu üyelerimiz,meslektaşlarımız ve sayın Bakanlarımızın Tokat’ta ikamet eden yakın çalışma arkadaşları katıldılar.

Baro başkanımızın açılış konuşması ile başlayan ve samimi ortamda geçen program süresince sayın Bakanlarımız dinleyicilere Tokat’la ve siyasetle ilgili anılarını ve tecrübelerini anlattılar.Program bitiminde konuklara meslektaşlarımız sayın Av.Kadir DİCLE ve Av.Alparslan ÖZCAN tarafından Ud ve Bağlama eşliğinde müzik ziyafeti sunuldu.
09.06.2014 13:39:00