Logo
Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası Kapanış Töreni
2013 yılı Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası, Final Haftasında Şöhretler Karması mücadelesi gerçekleşti. Maça ilgi yoğundu. Tüm sporseverler Rodi Arena’ya aktı. Bombacılar takımının taraftar grubu “İmha Ekibi” tribün lideri Özgün DİNÇ önderliğinde Rodi Arenadaki yerlerini aldılar.

YILDIZLAR PARLADI :5-3

2013 yılı Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası Final Haftası Şöhretler Karması mücadelesi ile başladı. Şöhretler Karması maçı etkinliği sayesinde Rodi Arenaya yıldız yağdı. Şöhretler Karması Barcelona ile Şöhretler Karması Real Madrid kapıştılar. Maça takımlar aşağıdaki diziliş şeklinde başladılar.

ŞÖHRETLER KARMASI BARCELONA

Ümit ŞAHİN

Halim Talat SİVASLIGİL

Uğur ÖZTÜRK

Kemal AKTAŞ

Özkan GÜLTEKİN

Faruk BOSTANCI

Mustafa ARSLAN

ŞÖHRETLER KARMASI REAL MADRİD

Seyfi YILMAZ

Ferhat KIZILKAYA

Ufuk PETANOĞLU

Mesut BÖĞREK

Ercan ADALI

Mehmet KARAKUŞ

Melih YARDIMCI

Kıyasıya mücadeleye sahne olan maç tribünleri mest etti. Adeta tüm sporseverlerin gözünün pası silindi. Şöhretler Karması Real Madrid’de Mesut BÖĞREK, Melih YARDIMCI ve Ferhat KIZILKAYA gol atarken, Şöhretler Karması Barcelona’da Faruk BOSTANCI, Mustafa ARSLAN (2), Özkan GÜLTEKİN ve Kemal AKTAŞ gol attılar. Maç Şöhretler Karması Barcelona lehine 5-3 sonuçlandı. Aslında bu maçın galibi tüm futbolseverler oldu. Seyir zevki yüksek mücadele sayesinde mutlu bir hafta sonu geçirdiler. Sahadaki yıldız futbolcuların yanında gökteki yıldızlar sönük kaldı. Maçtaki starların performansına gelince;

Ümit ŞAHİN klasından hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi. Uğur ÖZTÜRK’ün kademe anlayışı genç futbolculara ders olarak izlettirilmeli. Söngüt Fan Klübü tarafından asla yalnız bırakılmayan Kemal AKTAŞ hayran grubuna yenilerini ekletti. Halim Talat SİVASLIGİL oynadıkça devleşti. Özkan GÜLTEKİN kulüp başkanlığına yıldız futbolculuktan geldiğini gösterdi. Faruk BOSTANCI’nın klası tescillendi. Mustafa ARSLAN’ın becerisini izlerken Sow, Drogba ve Almeida’nın onu kıskandığına adımız gibi eminiz.

Seyfi YILMAZ “Baba Seyfi” lakabını yeşil çimlerden aldığını bir kez daha haykırdı. Ferhat KIZILKAYA yeteneğini yine cömertçe sergiledi. Ufuk PETANOĞLU sadece rakiplerine değil yıllara da çalım attı. Mesut BÖĞREK lokomotif futbolcu görünümünden hiçbir şey kaybetmemiş. Ercan ADALI’nın talebeleri Onu izledikçe öğrenecek ne çok şeyleri olduğunu gördüler. Mehmet KARAKUŞ modern orta sahanın tanımı gibiydi. Melih YARDIMCI’ yı izledikçe keşke futbolu hiç bırakmasaydı dedik, Onu ne kadar özlediğimizi fark ettik.

Yerleri asla dolmayacak şöhretlerimize canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tıpkı tribündeki sporseverlerin yaptığı gibi tüm alkışlar ONLARA….

ŞAMPİYON BİLDİĞİNİZ GİBİ: 13-2

2013 yılı Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Adliyespor son hafta maçında Gençsporla karşılaştı. Adliyespor şampiyonluğu garantilemenin rahatlığıyla kadro rotasyonuna gitti ve daha az süre alan oyuncularına şans tanıdı. Serkan ÇINAR ve Özgür METİN’in yerlerine İlker Yavuz ERGİN ve Doğan YILDIRIM’la başladılar. Gençspor klasik tertibiyle maça başladı. Maçta her iki takım da kendilerini zorlamadılar. Adliyespor kaliteli oyuncusu Muhammed AKYEL ve turnuvanın yıldızı Erkan PARAY’ın golleriyle farkı açtı ve maçı ilk yarıda koparttı.

Devre arasında Erkan PARAY ve İlker Yavuz ERGİN kenara geldi. Yerlerine Turgut TÜRKMEN ve Özgür METİN dahil oldu. Turnuvaya damga vuran bek oyuncularından biri olan Üzeyir GÜLSOY Adliyespor’u sürükleyerek farkı artırmaya devam ettiler. Özgür METİN’in Balotelli tarzı attığı gol tribünlerden alkış aldı. Adliyespor her zamanki disiplinli oyun görüntüsünden uzaklaşsa da maçı rahat bir şekilde aldı. Çetin ÇATAK’ın ateşlemeye çalıştığı Gençspor tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Maçta Gençspor adına akılda kalanlar Çetin ÇATAK ve Fatih ARSLAN’ın golleri Nihat OĞUZ’un klas pasıydı. Adliyespor’da Özgür METİN, Üzeyir GÜLSOY ve Muhammed AKYEL hat-trick yaptılar. Şampiyon her takıma uyguladığı tarifeyi Gençspor’a da uyguladı. 13-2

GOLLER :

Muhammed AKYEL (3), Erkan PARAY(2), Üzeyir GÜLSOY (3), Özgür METİN (3), Erhan ÖZKAN (2)

Çetin ÇATAK, Fatih ASLAN

KUPA TÖRENİ

2013 yılı Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası Kupa töreni gerçekleşti. Onur ORUÇ Gol Kralı Altın Ayakkabı ödülünü idolü Halim Talat SİVASLIGİL’in elinden aldı. Turnuvaya katılımlarından dolayı Danişmendspor’a teşekkür plaketini Melih YARDIMCI takdim ederken Bombacılar’ın teşekkür plaketini Ufuk PETANOĞLU takdim etti. En centilmen takım olan GENÇSPOR plaketini İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet KARAKUŞ’un elinden aldılar. Erekspor üçüncülük kupasını Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ercan ADALI’dan aldı. İkincilik kupasını Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN Görünüşe Aldanma takımına verdi. Şampiyonluk kupasını Adliyespor’a Tokat Baro Başkanı Av. Faruk BOSTANCI ve Av. Yılmaz ALTINOK takdim ettiler.

Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ve Av. Yılmaz ALTINOK’un yaptığı başlama vuruşuyla başlayan bir buçuk aylık maraton Adliyespor’un şampiyonluğu ile sona erdi. Turnuvaya katkıda bulunan ve ilgi gösteren tüm sporseverlere teşekkür ediyoruz….
02.12.2013 10:27:00

RESİM GALERİSİ