Baro Başkanımızdan Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı
Toplumun huzur ve güvenini sağlayan, can ve mal güvenliğini koruyan 24 saat fedakârca çalışan Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümünü kutluyoruz.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Polislerimiz sahip olduğu vatan sevgisiyle gece gündüz demeden bu onurlu görevlerini yerine getirmektedirler. Türk Polisi fedakârca canını hiçe sayarak olağanüstü gayret göstererek yaptığı hizmetler sonucunda milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır. Emniyet Teşkilatımız kuruluşundan itibaren yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması gibi görevleri yerine getirmektedir. Polis teşkilatımızın, tarihinden ve milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini üstün gayret ve başarı ile yerine getiren tüm Polislerimizin Polis Haftasını kutlarken; şehit olan Polislerimize Allah' tan rahmet, gazilerimize şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Av. Faruk BOSTANCI

TOKAT BARO BAŞKANI