BARO BAŞKANLARI, ADALET BAKANI İLE YAPILAN TOPLANTININ ARDINDAN TBB'DE BULUŞTU
       Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Baro Başkanlarının katılımıyla, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la, avukatlık mesleğinin sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik olarak 07 Temmuz 2023 tarihinde Gölbaşı Hakimevi’nde yapılan değerlendirme toplantısının ardından TBB’ye geçen heyet, iki gün (7-8 Temmuz 2023) süren 51. Baro Başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT' da katılmışlardır.
       Toplantının sonunda; Adalet Bakanlığına sunulan avukatlık mesleğinin derin sorunları ve acil çözüm önerileri arasından tespit edilen kısa vadede çözümü zorunlu başlıkların takibi için çalışma grubu oluşturulmasına, bu konularda ilgili Bakanlıklar nezdinde fikri takip, ısrarlı talep ve çalışma yapılmasına karar verildi.
10.07.2023 08:40:46