Baromuzdan Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Akın GÜRLEK' e Ziyaret.
Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Genel Sekreterimiz Av. Nazire ŞAHİN, Baro Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Akın GÜRLEK' i makamında ziyaret ettiler.
Tokat adliyesi ve meslek sorunları hakkında Bakan Yardımcımıza bilgilendirme yapan Başkanımız özellikle CMK tarifesi ile biriken adli yardım ödemeleri hakkında kanuni destek talebinde bulundu.
Bakan Yardımcımızın yeni Avukatlık Asgari Ücret  tarifesi ile ilgili sorusuna ise beklentilerin büyük ölçüde karşılandığını ifade ederek cevap veren Başkanımız tüm meslektaşlarımız adına Sayın Bakan Yardımcımıza teşekkürlerini iletti.
Bakan Yardımcımız Sayın Akın GÜRLEK, Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

24.09.2023 09:07:14