Baromuzdan Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan YAŞAR' a Ziyaret
Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT,  Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Kenan YAŞAR' ı makamında ziyaret ettiler.
Özellikle bireysel başvurularda başvuru süresinin ilgili mahkeme ilamının tebliğinden itibaren başlaması gerektiği hususunda fikirlerini belirten Başkanımız UYAP veya E DEVLET aracılığı ile bakılan kararlarda sürenin dijital öğrenme ile başlamasının kabul edilmesinin hak kayıplarına sebep olduğunu belirterek bu konuda bir düzeltme beklentisinin tüm avukatlar nezdinde doğru olacağını belirtti.
Bu konuda ki fikirlerini değerlendirmek üzere not eden Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan YAŞAR, Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

24.09.2023 09:48:47