EPDK Başkanı Başdanışmanı Av. Ahmet KILINÇ ve Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Baromuza Ziyaret.
    10.08.2023 Tarihinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Başdanışmanı Meslektaşımız Avukat Ahmet KILINÇ ve Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu İbrahim KALKAN, Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT' u makamında ziyaret ettiler.
    Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Başdanışmanı Meslektaşımız Avukat Ahmet KILINÇ ve Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu İbrahim KALKAN' a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.

10.08.2023 13:33:47