Erbaa Adli Müzaheret Temsilciliği Personel Alımı

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Sabıkasız olmak, (*)

3- Erbaa’ da ikamet ediyor olmak,

4- Sağlık sorunu bulunmamak,(*)

5- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, 30 yaşından gün almamış olmak,

6- En az lise ve dengi okul mezunu olmak,

7- Bilgisayar konusunda sertifika sahibi olmak,(*)

8- Ehliyet sahibi olmak,(*)

9- Askerliğini yapmış olmak,

AÇIKLAMALAR

(*) 2 numaralı bend gereğince taksirli suçlardan alınan sabıkalar başvuruya engel teşkil etmeyecektir.

(*) 4 numaralı bend gereğince tam teşekküllü bir hastaneden heyet raporu alınması gerekmektedir.

(*) 7 numaralı bend gereğince istenen bilgisayar sertifikası şartı, isteklinin bitirdiği okul veya bölümün eğitim programında görülen derslerde bilgisayar dersi olması halinde aranmayacaktır.

(*) 8 numaralı bend gereğince istenen ehliyet en az b sınıfı ehliyet olup,daha düşük sınıf ehliyetler kabul edilmeyecektir.

Müracaat başvuruları 06.01.2014 mesai saati itibariyle başlayıp, 10.01.2014 mesai saati sonu olan 17: 00 itibari ile sona erecektir. İlgililerin aşağıdaki belgelerle müracaat tarihleri arası Tokat Baro Başkanlığına bizzat müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

Mülakat Tarihi : Daha sonra bildirilecektir.

BELGELER

1- Nüfus Cüzdanı Sureti veya kayıt örneği,