Logo
İtalya (Roma- Floransa-Venedik) Gezisi

TOKAT BAROSU’NA ÖZEL ( Klasik İtalya Turu ) 4 GECE 5 GÜN

22 -26 NİSAN 2015 / Roma (2)- Floransa (1) - Venedik (1) Turu

1.Gün İSTANBUL – ROMA

PEGASUS PC535

Kalkış Sabiha Gökçen Havalimanı Istanbul 12:00

Varış Roma Fiumicino Havalimanı Roma 13:50

Sivas havalimanından saat:08.00 ‘ biniş İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında saat:09.25 iniş Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bilet ve bagaj işlemlerinin ardından saat: 12.50’de Roma’ya hareket ve yerel saat ile 13.50’de varış. Alanda bekleyen özel otobüsümüz ile yapılacak olan Roma şehir turu. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Vatikan (San Pietro) Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) bulunmaktadır. Turumuzun ardından otelinize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz için ekstra Roma şaheserleri ve Geceleme otelinizde.

2.Gün ROMA

Sabah kahvaltısının ardından. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Napoli & Pompei & Amalfi Sahilleri incisi Sorrento Gezisi'ne katılabilirler (90 Euro). Dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei, M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde uzanmaktadır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Tur sonrası egzotik liman kenti Napoli gezisi ve sonrasında ise Amalfi sahillerinin inicisi Sorrento gezilecektir. Gezi bitiminde Roma otelimize transfer ve geceleme otelinizde.

3.Gün ROMA – FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya transfer. Varışa istinaden Floransa şehir turu. Turumuzda Duomo, Uffizi Sarayı, Michelangelo Meydanı, Çan Kulesi, Vaftizhane, Santa Croce Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek Pisa turuna katılabilirler (35 Euro). Dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlüdür. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı gezilecek yer arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelinizde.

4.Gün FLORANSA – VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik’e transfer. Varışımıza istinaden Venedik şehir turu. Bu güzel şehirde bulunan kanallar ve köprülerden geçerek San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu bitiminde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Gondol turuna katılabilirler (25 Euro). Tur bitimi otele transfer. Geceleme otelinizde.

5.Gün VENEDİK – BOLOGNA-ROMA - İSTANBUL

PEGASUS PC424 Kalkış Bologna Şehir turu Guglielmo Marconi Havalimanı Bologna 14:35
Varış Sabiha Gökçen Havalimanı Istanbul 18:05’la iniş İstanbul’a iniş Saat: 20.05’de Sivas’a hareket , 21.35’de Sivas’a iniş. Bizi bekleyen aracımızla Tokat’a hareket.

Bir başka turda buluşmak dileğiyle…

OTELLER

VENEDİK – 4* Radisson Blu Resort (Padova) / 3* Tulip Inn (Padova)

FLORANSA – 3* Piccadily Hotel / 3* Agustus Hotel

ROMA – 4* Holiday Inn Express East / 3* Capital Inn

KONAKLAMA ŞEKLİ VE GEZİ ÜCRETİ

NAKİT ÖDEME

İKİLİ VE ÜÇLÜ ODADA KİŞİ BAŞI

560 €

TEK KİŞİ FARKI

210 €

00-02 YAŞ ARASI ÇOCUK

175 €

02-11 YAŞ ARASI ÇOCUK

460 €

Venedik'de (Padova) bölgelesinde konaklanılmaktadır. 3 - 4 * Otellerde Roma ve Floransa şehir merkezine 5-10 mesafedeki otellerde konaklanılmaktadır.

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

• Sivas-İstanbul-Sivas Tur programında belirtilen PEGASUS havayolları ile belirtilen parkurda uçak bileti

• Havalimanı vergileri

• Alan/otel/alan transferleri, şehirler arası transferler

• Belirtilen kategori otellerde toplamda 4 gece Sabah kahvaltı

• Bologna, Roma, Floransa ve Venedik panoramik şehir turları ile Pisa, Siena, Napoli, Verona gezileri

• Otel konaklama turist vergileri

• Zorunlu seyahat sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)

• Türkçe tur liderliği hizmeti (Rehber )

ÜCRETE DAHİL OLMAYANLAR
• 15 TL Yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihi öncesinde ilgili bankalara veya havalimanı Harç Pulu bankosuna yatırılmalıdır.)

• 140 Euro vize ücreti ve hizmet bedeli

• Seyahat Sigorta Poliçesi ücreti (15 Euro ) 65 yaş üstü ( 30 € ) kadar geçerli ücrettir.

• Kişisel harcamalar

• Öğle ve akşam yemekleri

• Müze, ören yeri veya benzeri tüm giriş ücretleri

• Ekstra turlar

GENEL ŞARTLAR :

Genel şartlar 'Tur Programı'nın ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.
• Turumuz minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde tur iptalinin bildirim tarihi, tur kalkışından 5 gün öncesidir.
• Turlar başka acente turları ile berleştirilebilir.Bu gibi durumlarda GAZİ Tur misafirleri GAZİ Tur sorumluluğundadır.
• Bu fiyat listesi ve program yeni bir fiyat listesi çıkana kadar geçerlidir.
• GAZİ Tur havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir. Tüm uçuş saatlerinin tur hareket saatinden 48 saat önce yolcu tarafından teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

• 3 kişilik odalarda ilave yatak, standart yatak boyutundan daha küçüktür.
• Çocuk indirimleri sadece iki yetişkin yanında konaklayan çocuklar için geçerlidir.
• Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turla olup içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra turlar, tur lideri tarafından belirlenecek kişi sayısı ile gerçekleştirilir ve günleri programın akışına göre tur lideri tarafından değiştirilebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından GAZİ Tur sorumlu tutulamaz.

• Yol üzerinde yapılacak ekstra turlarda, tura katılmayacak olan misafirlerimiz tur lideri tarafından kente girmeden önce yol üzerinde yer alan toplu ulaşım araçlarından yaralanabilecekleri dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.

• Tur – Alan – Tur Lideri - Otel bilgilendirmeleri tur hareketinden önce satış danışmanınız tarafından mail ve sözlü olarak yapılacaktır.

• Pasaport resmi bir belge niteliğinde olup herhangi bir şekilde zedelenmiş, kirlenmiş, özellikle dikişte veya sayfalarında yırtık olması gibi sebeplerden dolayı pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

• Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve konsolosluk tarafından istenilen evraklar gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için bu turda vize uygulanmamaktadır. Vize alınmış olması o ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez. Pasaport polisi sizi ülkeye sokmama yetkisine sahiptir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 10.02.2015 şubat saat 17.00’ a kadar seyahat ücretlerini aşağıda belirtilen banka hesabına yatırarak isimlerini Baro veya İlçe Adli Müzaheret sekreteryalarına bildirmeleri rica olunur.

Banka Adı : Bank Asya Tokat Şubesi

Hesap No : 131-1600786-18 Euro Hesabı

Hesap Adı : ŞEMS GAZİ TURİZM
07.01.2015 08:04:00