Kırıkkale Barosu Olağan Genel Kurulu
Kırıkkale Barosunun 05-06 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu’ na Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Avukat Celil KARACA, Avukat M. Afşın ÜNVERDİ ve Av. Volkan BOZKURT katılmışlardır.

Bölge Baro Başkanlarının katılımları ile gerçekleşen Olağan Genel Kurulda Baro Başkanları, meslek sorunları ve çözüm yolları ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunmuşlardır.

Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan YILMAZ, Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletmiş ve duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir.

Baro Başkanımız da Kırıkkale Baro Başkanı ve diğer Baro Başkanı adaylarına başarı dileklerini iletmiş, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirmiştir.
08.10.2013 13:49:00