MHP' den Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI' ya Hayırlı Olsun Ziyareti
MHP 10. Olağan Genel Kurulu' nda MYK üyeliğine seçilen Zeki KURT, Tokat Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin DEMİREL, İl Genel Meclis Üyesi Özdemir KAL ve MHP eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Bülent İŞERİ Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI' yı makamında ziyaret ederek 3. kez bu göreve seçilmesinden dolayı tebrik ettiler. MHP MYK Üyesi Zeki KURT "Kamu Kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu olan Baroların sadece mevzuatın takipçisi değil, tam tersine her konuda toplumun öncüsü olması gerektiğini, bu yönü ile Tokat Barosu' nun her zaman gurur duydukları bir noktada olduğunu" dile getirdi. Baro Başkanımız Avukat Fauruk BOSTANCI ise " hemşehrilerimizin sadece yerel siyasette değil, ülke genelinde politikaların üretilmesinde üst yönetimlerde görev almak sureti ile katkılarını görmekten mutlu olduklarını" ifade ederek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.
02.01.2013 07:25:00