Logo
TBB Yönetim Kurulu ve Baro Başkanları Adalet Bakanı Yılmaz TUNÇ'la Bir Araya Geldi.
Türkiye Barolar Birliği yönetim kurulu ve Baro Başkanları Adalet  Sayın Bakanı Yılmaz TUNÇ ' la Avukatlık mesleğinin sorunları için bir araya geldi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Baro Başkanlarından oluşan heyet, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’la, avukatlık mesleğinin sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Adalet Bakanlığı Gölbaşı Hakimevi’nde, 07.07.2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından; deprem bölgesini temsilen dört Baro Başkanı, bölgeleri temsilen birer Baro Başkanı ve mensup sayısı fazla olan üç Baro Başkanı avukatların yaşadıkları sorunları ifade etti.
Toplantıya Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT ' da katılmışlardır.

Sağkan’ın TBB ve Baroların taleplerini dile getirdiği konuşmasının ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir kapanış konuşması yaparak, dile getirilen sorunlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Toplantıda ilk etapta Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi’ne yönelik güncellemenin erkene çekilmesi konusunda mutabakata varıldı.
 
08.07.2023 17:38:35

RESİM GALERİSİ