Logo
Tokat Barosu Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı
Tokat Barosu Av. Yılmaz ALTINOK halı saha futbol Turnuvası nefes kesen maçlarla start aldı. Bu yıl 5. düzenlenen turnuvada şampiyonluk için 6 takım kıyasıya mücadele ettiler.

Şampiyonların Kapışmasında Bombacılar Güldü 6-3

Tokat Barosu Av. Yılmaz ALTINOK halı saha futbol Turnuvası ilk şampiyon Danişmendsporla son şampiyon Bomcacılar arasındaki kapışma ile başladı. Şampiyonluğu korumanın zorluğunun bilincindeki bombacılar maça temkinli başladı. İsmail Fehmi YASAR’ ın golleri ile rahatlasa da savunma güvenliğini elden bırakmadılar. Özellikle Erkan YURTALANOĞLU yaptığı kurtarışlarla takımına güven verdi. Danişmendspor mütevazi kadrosu ile elinden gelenin en iyisini sergilemeye çalıştı.Genç oyuncuları Fatih ve Yunus Emre’ nin golleri ile maça tutundular. Volkan TURAN’ ın ve Sebahattin ERSİN’ in oyuna ağırlığını koymasıyla maça ayrı bir renk geldi. Danişmendspor, Bombacılarda Murat ÖZKAN’ ın kondisyon yetersizliğinden yararlanmaya çalıştı. Ama günün yıldızı Hasan YÜZER ve Abdullah Samet YILMAZ takım savunmasını ayakta tuttular Hasan YÜZER etkili futbolunu golle süslemek istedi, lakin direkler gole geçit vermedi. Murat ÜNAL disiplinli oynadı ve golünü attı. Maçın son sözünü Emre DEMİREL söyledi 6-3 Ayrıcı Bombacılardan Hakan ARSLAN’ ın yokluğu aranmadı.

Goller İsmail Fehmi YASAR (4) Murat ÜNAL, Emre DEMİREL

Fatih KORKMAZ, Yunus Emre SEÇKİN ( 2)

Kelkit Kaplanı Kükredi 10-2

Avukat Behzat DOĞAN’ ın vuruşu ile başlayan Erekspor ile Gençspor arasındaki günün ikinci müsabakası Erekspor’ un baskılı oyunu ile başladı.Erekspor’ un tempolu oyunu sonuç verdi ve Mikail ALTINTAŞ’ ın kendi yarı alanından attığı fantastik golle üstünlüğü ele geçirdiler. Maç iki farklı skora geldikten sonra silkinen Gençspor yıldızı Nihat Oğuzhan ve sürpriz golcüsü Ayhan GÜNEŞ ile eşitliği yakaladı.Ama ilk yarı golcü Mustafa ÇOLAK’ ın salvosuyla 3-2 sona erdi. Maçın ilk yarısında Oğuzhan ÖNAL’ ın şık volesi türibünlere heyecan verdi. İkinci yarı kadro genişliğini kullanan Erekspor Levent ve Cihan’ ın oyuna girmesiyle maçı daha da hareketlendirdi. Gençspor veteran oyuncusu Yasin’ in sakatlanması va tecrübe eksikliği ile maçtan koptu, disiplini kaybetti. Çetin ve Hayri’ nin süratli oyunu sonuç vermedi. Turnuvanın en genç iki oyuncusundan biri olan Emin Çelik’ in ve kaleci Hasan Onur DOĞAN’ ın özverisi alkış aldı. Erekspor ilk yarıda gol kaçırma rekoru kırarak rakibi oyuna ortak etmesine rağmen ikinci yarıda takım kalitesini ortaya koydu. Oğuzhan YENAL tecrübesini takıma yansıtırken Mustafa ÇOLAK adeta leblebi gibi gol atıp gol krallığına göz kırptı. 10-2

Goller Nihat Oğuzhan OĞUZ, Ayhan GÜNEŞ

Mikail ALTINTAŞ, Mustafa ÇOLAK ( 6) Levent ARICI (2) Oğuzhan ÖNAL

Sarı Kart Nihat Oğuzhan OĞUZ

Kırmızı Kart Mustafa YILMAZ İki Sarı Karttan

Adliyespor Affetmedi 5-2

Tokat Barosu Av. Yılmaz ALTINOK halı saha futbol Turnuvası’ nın ilk haftasının kapanış maçında şampiyonluk adayları Görünüşe Aldanma ve Adliyespor karşılaştı. Özellikle takımdaki sakatlıklarla boğuşan Görünüşe Aldanma maça tutuk başladı. Adliyespor ise kontrollü futbolunu elden bırakmayarak rakibini kendi yarı alanına hapsetmeye çalıştı. Maçın başlarında sakatlanan İsmail METİN oyundan çıkacakken ayağına gelen fırsatı çok iyi değerlendirip takımını 1-0 öne geçirdi. Adliyespor yediği şok golün etkisini üstünden atıp gol için rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Muhammed AKYEL’ in golü ile bu tehlikeli atakların meyvesini aldılar. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı maçın kırılma anı Erkan PARAY’ ın sürpriz şutunun gol olması idi. Özgür METİN klas kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. Erhan ÖZKAN attığı frikik golü ile takımını çok rahatlattı. Bu dakikadan sonra iki takımda oyun disiplininden koptu. Bu dakikalarda Doğan YILDIRIM ile Volkan BOZKURT’ un karşılıklı golleri geldi. Ve maç 5-2 Adliyespor’ un üstünlüğü ile sona erdi. Görünüşe Aldanma, Engin BENEKLİOĞLU’ nun sakatlığı Faruk BOSTANCI ve Nuri KARACA’ nın iğne ile oynaması ideal takım kurgusunu sahaya süremedi. Teknik Direktör Afşın ÜNVERDİ eldeki kadrosu ile maksimum verim almaya çalıştı. Maç içerisinde Volkan BOZKURT ve Erol DUYUM’ un sakatlanmaları takımın moralini bozdu. Son 20 dakikada oyuna giren Faruk BOSTANCI’ nın etkili futbolu takımını saman alevi gibi parlattı. Direkten dönen volesi gol olsaydı beklide haftanın en güzel golü olacaktı. Celil KARACA, Volkan BOZKURT takımı ayakta tutmaya çalıştılar. Takımın bel kemiği Onur ORUÇ rakip hücum oyunculara karşı terinin son damlasına kadar savaştı. Sakatlanan Erol DUYUM’ un yerine oyuna giren Fuat KARAKAYA yaptığı çılgın kurtarışla tribünlerden büyük alkış aldı.Suskun golcü Mücahit ÖZDEMİR gol orucunu bu maçta da bozamadı.

Adliyesporda Erhan ÖZKAN takımını maestro gibi yönetti. Serkan ÇINAR ve Üzeyir GÜLSOY kademe bilincini kaybetmezken zaman zaman hücuma destek vererek takımını pozitif futbol oynattılar. Muhammed AKYEL ve Erkan PARAY hızlı futbollarıyla Özgür METİN’ i beslemeye çalıştılar. Takım futbolunu sahaya en iyi şekilde yansıtan Adliyespor önemli bir galibiyetle turnuvaya başladı.

Goller İsmail METİN, Volkan BOZKURT

Muhammed AKYEL, Erkan PARAY, Özgür METİN, Erhan ÖZKAN, Doğan YILDIRIM

Sarı Kart Onur ORUÇ

Tokat Barosu Av. Yılmaz ALTINOK Halı Saha Futbol Turnuvası İlk Hafta Sonuçları:

Bombacılar-Danişmendspor :6-3

Gençspor-Erekspor :2-10

Adliyespor-Görünüşe Aldanma :5-2

O G B M A Y P

1-Erekspor 1 1 - - 10 2 3

2-Bombacılar 1 1 - - 6 3 3

3-Adliyespor 1 1 - - 5 2 3

4-Danişmendspor 1 - - 1 3 6 -

5-Görünüşe Aldanma 1 - - 1 2 5 -

6-Gençspor 1 - - 1 2 10 -

GOL KRALLIĞI

6 Gol : Mustafa ÇOLAK

4 Gol : İsmail Fehmi YASAR

2 Gol : Levent ARICI, Yunus Emre SEÇKİN
03.11.2013 18:27:00

RESİM GALERİSİ