Logo
Tokat Barosu Av. Yılmaz Altınok Halı Saha Turnuvası 2. Hafta Maç Sonuçları
Tokat Barosu Av. Yılmaz Altınok Halı Saha Turnuvası 2. Hafta Maçları 10.11.2013 tarihinde Rodi Arenada yapılan maçlarla devam edildi.

GÖRÜNÜŞE ALDANMA KENDİNE GELDİ :18-2

İlk haftanın mağlupları Görünüşe Aldanma ve Gençspor 2. Haftanın açılış maçında karşılaştılar. Görünüşe Aldanma sakat oyuncuları Volkan Bozkurt ve Erol Duyum’un maça yetişememesi ve Engin BENEKLİOĞLU’nun turnuvayı kapatması ile üzülürken Faruk BOSTANCI’nın sahalara dönmesi ile takım moral kazandı. Gençspor’da kaleci Hasan Onur DOĞAN’ın eksik olduğu kadrosuna Muhammed Fatih ASLAN katıldı.

Görünüşe Aldanma geçen haftaki yenilgiden ders çıkarmış görüntüsüyle maça başladı. Hafta içi yapmış olduğu hazırlık maçında Teknik Direktör Afşin Ünverdi’nin denediği yeni dizilişle sahaya yayıldılar. Onur ORUÇ hücum oyuncusu olarak şans bulurken İsmail METİN savunmanın göbeğine yerleşti. Maça tempolu başlayan Görünüşe Aldanma Onur Oruç’un hücumdaki bencil oyununa rağmen golleri bulmaya başladı. Ama buna rağmen takım arkadaşları Onur’u beslemeye devam etti. Özellikle Faruk BOSTANCI’nın rakiplerinden topu söküp seri çalımlarla ceza alanına inip attırdığı takımın üçüncü golünden sonra tribünlerden “profesör iş başında” yorumları yükseldi. Gençspor’un maçın ilk 10 dakikasında direnç gösterip sonra havlu atması ile maç antrenman havasına döndü. Gençspor defans kurgusu bir türlü oturtamazken hücumda tamamen bireysel oyun oynanması takım kimyasını bozdu. İlk yarıda Gençspor adına akıllarda kalan Çetin Çatak’ın harika vole golüydü. İlk yarı 6-2 Görünüşe Aldanma’nın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda maç bitse de gitsek havasında oynandı. Görünüşe Aldanma 13. golündeki takım oyunu ile seyircilere görsel şölen sundu. Fuat KARAKAYA performansıyla parmak ısırttı. Mücahit ÖZDEMİR gol orucunu bozarak suskunluğuna son verirken, stresi düşük bir maçta kendini yere atarak ucuz faul alma çabasına girmesi otoriteler tarafından yadırgandı. Görünüşe Aldanma Faruk BOSTANCI’nın liderliğinde silkelenirken Celil Karaca ve İsmail Metin eksiksiz şekilde görevlerini yerine getirdi. Serkan BATUK takıma dinamizm kattı. Onur ORUÇ’un ciddiyetin koptuğu maçta çok gol atmasına rağmen kritik maçlarda gol üretememesi hakkındaki soru işaretlerini artırdı. Gençspor için varsayalım ki kadro mühendisliği yanlış, ilk 7 yanlış, diyelim ki sistem yanlış... Bunların hepsi yanlış dahi olsa, dün her tarafı yanlış bir Gençspor sadece cesaretle ön tarafta Görünüşe Aldanmalı savunmacılara kalabalık bir pres yapsa, bu kadar yanlışa rağmen sonuç elde edebilirdi.

Goller : Onur ORUÇ (11), Faruk BOSTANCI (3), Celil KARACA (2), Mücahit ÖZDEMİR, İsmail METİN

Çetin ÇATAK (2)

KAN, TER, GÖZYAŞI VE EREKSPOR:9-6

Günün ikinci maçında Erekspor ve Bombacılar kapıştı. Erekspor’da Oğuzhan Önal ve Mikail Altıntaş eksikken Bombacılar’da Hakan Aslan takımına dönmüştü.

Tüm hafta performansı tartışılan Murat Özkan, niçin maça as kadroda başladığını ispatlarcasına futboluyla oyuna başladı ve takımını şık golüyle öne geçirdi. Samet Yılmaz’ın geriden verkaçlarla gelerek attığı gol takımını havaya soktu. Bu dakikalarda Bombacılar’ın attığı bir gol faul nedeniyle geçersiz sayılırken, tartışmalara yol açıldı. Ama inatçı, direncini yitirmeyen Erekspor vardı sahada. İsyanın fitili Mustafa ÇOLAK’ın golüyle ateşlendi. Levent ARICI’nın peş peşe attığı iki golle Erekspor ilk yarıyı önde bitirdi. Erekspor’un attığı üçüncü golde oyun durdu mu durmadı mı tartışması yaşandı.

İkinci yarıda her iki takım direklere takılırken, Erekspor defans oyuncuları çizgi üzerinden top çıkartarak beraberliğe izin vermediler. Cihan ŞİMŞEK, Mustafa YILDIZ ve Turan’dan oluşan Erekspor defans hattı disiplinli savunmasıyla Bombacılar’ı oyuna ortak etmedi. Oğuzhan YENAL ve oyuna sonradan dahil olan İbrahim BOSTANCI’da takım savunmasına destek verdiler. Maçın belkide kırılma anı Bombacılar’ın geçerli sayılmayan golü sonrası çıkan oyundaki elektriklenmeydi. Uzun süren tartışmalar sonrası demoralize olan Bombacılar’ın yavaş yavaş gardı düştü. Levent’in gollerine Oğuzhan Yenal ve Mustafa Çolak eşlik ettiler. Oyuna giren Hasan YÜZER takımına tempo kazandırdı. Yerli Drogba İsmail Fehmi YASAR’ın hat-tricki ve Bombacıların virtüözü Emre DEMİREL’in sayısı takımını galibiyete taşıyamadı. Özellikle deneyimli kaleci Erkan YURTALANOĞLU’ndan takımı toparlaması, liderlik yapması beklenirken, kendisinin oyundan düşmesi, moralsiz olması ile takımına beklenen katkıyı sağlayamadı.

Erekspor üstüne katarak iştahlı futbolunu devam ettirdi. Bu dramatik maç sonrası Erekspor yenilgisiz iki takımdan biri olarak yoluna devam etti. Bombacılar zaman zaman ofansla defans arasındaki blok bağlantısını sağlayarak modern futboldan örnekler vermesiyle ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu gösterdi. Hakan ASLAN’ın yokluğunda galip gelen Bombacılar ilk yenilgisini Hakan ASLAN’ın kadroda yer bulmasıyla alması manidardı.

Goller : Levent ARICI (4), Mustafa ÇOLAK(3), Oğuzhan YENAL(2)

Murat ÖZKAN, Samet YILMAZ, İsmail Fehmi YASAR (3), Emre DEMİREL

ADLİYESPOR TERLEMEDİ: 3-0

Adliyespor ile Danişmendspor arasındaki mücadele Danişmendsporun sahaya çıkamaması nedeniyle 3-0 hükmen Adliyespor lehine tescil edildi. Rakibinin sahaya çıkamamasına rağmen tam kadro maç öncesi hazırlığını yapan, rakip takımların maçlarını izleyerek analiz eden Adliyespor disipliniyle rakiplerine gözdağı verdi.

TAKIMLAR

O

G

B

M

A

Y

P

1-EREKSPOR

2

2

-

-

19

8

6

2-ADLİYESPOR

2

2

-

-

8

2

6

3-GÖRÜNÜŞE ALDANMA

2

1

-

1

20

7

3

4-BOMBACILAR

2

1

-

1

12

12

3

5-DANİŞMENDSPOR

2

-

-

2

3

9

-

6-GENÇSPOR

2

-

-

2

4

28

-

GOL KRALLIĞI :

I. 11 Gol : Onur ORUÇ

II. 9 Gol : Mustafa ÇOLAK

III. 7 Gol : İsmail Fehmi YASAR

IV. 6 Gol : Levent ARICI
11.11.2013 10:11:00

RESİM GALERİSİ