55. Baro Başkanları Toplantısına Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT Katıldılar.
29.06.2024 14:45:31

Baro Başkanımız Av.Volkan Bozkurt 29 Haziran 2024 tarihinde Ankara TBB Litai Konuk evinde gerçekleştirilen 55. Baro Başkanları toplantısına katılmıştır.Gündeme dair açıklamalar yaparak TBB Başkanı Av.R.Erinç Sağkan ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletmiştir.
Açıklamlarında;
Avukata yönelik artan şiddet olaylarının önlenmesi için kanuni düzenleme gerekliliği,
Hukuk mesleklerine giriş sınavının zaman içinde mesleğe katkı sağlayacağı ve TBB tarafından Hukuk mesleklerine giriş için açılan hazırlık kurslarının faydalı olacağı,
Kurgusal duruşma yarışmalarında ki puanlamanın daha şeffat ve denetlenebilir olması gerekliliği
CMK ve AAÜT öncesi TBB tarafından yapılması planlanan genç avukatlar çalıştayının pozitif katkı sunacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştur.
29.06.2024 14:45:31