GOP. Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu'ndan Baromuza Ziyaret
    17.10.2024 tarihinde Gazi Osman Paşa Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Levent KESKİN, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Salih SOBACI, Öğretim Görevlisi Ekrem AKBULUT ve Adalet Meslek Yüksek Okulu Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği bölümü öğrencileri, Olağan Genel Kurul sonrası tekrar Baro Başkanlığına seçilen Avukat Volkan BOZKURT’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT, Gazi Osman Paşa Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Levent KESKİN, Sağlık Kültür ve   Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Salih SOBACI, Öğretim Görevlisi Ekrem AKBULUT ve Adalet Meslek Yüksek Okulu Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği bölümü öğrencilerine                  ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.

17.10.2024 11:37:15