İFTAR YEMEĞİMİZ BÜYÜK BİR KATILIMLA DÜZENLENDİ
Her yıl Baromuzca düzenlenen iftar programı bu yıl, 14 Temmuz 2012 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Avukat Vedat Ahsen COŞAR ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile açılan Baro Sosyal Tesislerimizde 04.08.2012 tarihinde düzenlendi. Düzenlenen programa Baromuz mensupları ve ailelerinin yanısıra kısa bir süre sonra yeni görev yerlerine uğurlayacağımız 2. İcra Müdürü Ali DELİDUMAN, 1. İcra Müdür Yardımcısı Bülent NARİN ve Tapu Müdürü Salim ŞAHİN katıldılar. Programda konuşma yapan Baro Başkanımız Sayın Avukat Faruk BOSTANCI, yıllardır özlemi duyulan Sosyal Tesisimizin iftar programına ev sahipliği yapıyor olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ayrıca verilmiş bir taahhüdü yerine getirmiş olmakla, Baro Sosyal tesislerini Baromuz mensuplarına kazandırmakla onur duyduklarını ifade etmişlerdir. Programdan sonra yemeğe katılan 2. İcra Müdürü Ali DELİDUMAN, 1. İcra Müdür Yardımcısı Bülent NARİN ve Tapu Müdürü Salim ŞAHİN' e Baro Başkanımız Sayın Avukat Faruk BOSTANCI tarafından ilimizde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı plaket takdim edilmiştir.
06.08.2012 14:29:00