YENİ YARGI YILI AÇILIŞ PROGRAMI
Yeni Yargı yılı düzenlenen programlarla açıldı. Adliye önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu, akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Baro Başkanımız sayın Avukat Faruk BOSTANCI ve Cumhuriyet Başsavcımız sayın Özkan GÜLTEKİN' in yaptığı konuşmaların ardından Baromuz Sosyal Tesislerinde düzenlenen kokteyle Cumhuriyet Başsavcımız Özkan GÜLTEKİN, Adli Yargı ve Adalet Komusyonu Başkanımız Ercan ADALI, Hakim ve Savcılarımızın yanında Avukatlarımız iştirak ettiler. Avukatlık mesleğinden Torbalı Cumhuriyet Savcılığına geçen Özcan DUYGULU' ya Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI, İnebolu Hakimliğine geçen Cemalettin TEMEL' e Cumhuriyet Başsavcımız Özkan GÜLTEKİN tarafından plaket taktim edildi.
03.09.2012 18:09:00